Get Adobe Flash player

Buienradar

10e Npo Menen

haye  4

Inlogformulier

Wij hebben de duiven van Ruffec allemaal weer thuis de laatste duif kwam afgelopen woensdag binnen .

Donderdagavond hadden wij voor de vlucht op St. Quentin 9 duiven ingekorfd het waren 6 doffers en 3 duivinnen. We hadden de 375 als eerste getekende gezet.

Dus daar werd dan ook een beetje op gerekend .

Er waren 143 duiven van 13 liefhebbers.

Vrijdag 45 jonge duiven ingekorfd voor de training s vlucht van uit Heino.

.

De duiven van St. Quentin werden zaterdag gelost om 7:00 met een zw wind zouden de duiven tegen 11:00 kunnen vallen maar eerst maar op de jonge duiven wachten die waren om 8:00 uur gelost en die verwachten wij tegen 9:00 maar om 8:55 kwamen ons eerste 2 jonge duiven binnen en kwamen er daarna nog een paar maar er vielen wel grote gaten tussen.

Het ging langzaam maar druppellende wijs ging het toch een beetje door.

Maar s;middag;s na 2:00 uur is er nog een thuis gekomen dus dat leek niet zo gunstig.

Wij hadden gisteren dan ook nog maar 34 thuis van de 45 maar wij waren niet de enige die er zo voor stonden er waren meer liefhebbers die nog veel duiven moesten hebben.

Wij er is vandaag nog 1 na gekomen.

En nu St Quentin wij hadden al duiven overzien gaan en al op de melding site gezien dat er al heel wat duiven waren gemeld nou toen wisten wij al dat we veel te laat waren.

Wij klokten ons eerste duif om 11:12 en het was op een na de laatste getekende de 552 nog niks gepresteerd met de vluchten en nu eerste wel veel te laat en de tweede was de laatste getekende hier hadden wij helemaal niet op gerekend zo kun je maar weer zien hoe raar het kan lopen. Ze zijn wel alle 9 weer thuis.

De comb van der Wal en Winkel waren 1e en 2e in de vereniging van Harte Gefeliciteerd.

Wij zijn niet tevreden over dit weekend.

Tot volgend week.