Get Adobe Flash player

Buienradar

10e Npo Menen

haye  4

Inlogformulier

Donderdagavond 29 aug 20 duiven ingekorfd voor Morlincourt.

Vrijdag hebben wij 12 duiven ingekorfd voor Den Bosch.

Wij houden een duif thuis die doet ook niet weer aan de vluchten mee dat is de 251 die heeft wat met zijn oog gehad of ergens tegen aan gevlogen wij weten het niet de dierenarts zei dat hij blind is maar wij doen hem niet weg hij komt uit een van C van der Ploeg.

Zaterdag morgen prachtig weer de zon schijnt volop en weinig wind mooi duivenweer.

De duiven van Den Bosch zijn gelost om 8:45 en Morlincour om 8:30.

Dus wij hadden weer wat om naar uit te kijken en als het dan ook nog wat mee zit dan zou het helemaal mooi zijn Het kan dus deze keer niet aan het weer liggen.

Maar het pakte helaas anders uit dan wij hadden gedacht het was beide vluchten niks.

Den Bosch hadden wij al veel te veel duiven gezien dan ben je al te laat en als de duif dan ook nog 5 min blijft zitten en alle tijd heeft dan is de lol er wel een beetje af.

Hij werd pas geklokt om 10:58 wat achteraf veel te laat was wij hebben de duiven wel allemaal weer thuis gekregen.

Wij maar afwachten hoe het met Morlincourt zou gaan de eerste duiven zagen wij om 13:40 over gaan wij zeiden die zullen wel naar H van der Bij gaan.

De eerste duif die bij ons geklokt werd was om 14:11wij kwamen ook nu weer 20min achter de eerste duiven aan dus ook te laat er moet nog een duif van Morlincourt komen.

Het was dus wel balen maar wij hadden er mooi weer bij daar konden wij in ieder geval nog van genieten volgende week maar weer zien.

Van Den Bosch was H.van der Bij als eerste met een tijd van 10:40.

Van Morlincourt waren van der Wal en Winkel als eerste en hebben ook nog een 5de plek op teletext gehaald met een tijd van 13:51 een mooie uitslag.

Allemaal van Harte Gefeliciteerd.

Tot volgende week.